yhteystiedot

Savolanmutka 3 A 1-2, 70820 Kuopio

Saaristokaupungin Lääkäriasema

Savolanmutka 3 A 1-2

70820 Kuopio

Vastaanottomme sijaitsee Kuopion Saaristokaupungissa, Savolanniemen kaupunginosassa, osoitteessa Savolanmutka 3 A 1, 70820 Kuopio.

Aivan lääkäriaseman oven eteen on varattu asiakasparkkipaikkoja, joten vastaanotolle saapuminen on helppoa – myös voinnin ollessa huonompi tai sairaan lapsen kanssa.

Vastaanottotilat ovat esteettömät ja pyörätuolia käyttävät asiakkaat on huomioitu tilojen suunnittelussa.

Vastaanotolle pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä. Linja-autot sekä keskustan, Lehtoniemen, Kanavanrannan ja Rautaniemen että Petosen, Sipulikadun ja Pirttiniemen suunnasta pysähtyvät muutaman metrin päähän Saaristokaupungin Lääkäriasemasta.

Potilasasiamies

Potilasasiamies Atlas

potilasasiamies.fi/yhteydenotto

Puh. 044 559 7777

autamme@potilasasiamies.fi

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 §:n mukainen tietosuoja- ja rekisteriseloste

Potilastiedot tallennetaan keskitettyyn rekisteriin, jota pitävät lääkäriasema sekä siellä keskitettyyn rekisteriin liittyneet ammatinharjoittajat. Rekisteriä ylläpidetään sähköisessä potilastietojärjestelmässä ja potilastiedot ovat salassapidettäviä. Potilaalla on mahdollisuus tarkastaa rekisteriin talletetut itseään koskevat tiedot henkilökohtaisen käynnin yhteydessä tai kirjallisella pyynnöllä. Henkilötietolain 523/99 mukainen rekisteriseloste toimitetaan pyydettäessä nähtäväksi.

Rekisterinpitäjä: Saaristokaupungin Lääkäriasema Oy, Y-tunnus: 2784708-4