Lääkäriksi etäkonsultaatioihin ja lähityöhön

Oletko jo terveyskeskustyöstä kokemusta kartuttanut lääketieteen lisensiaatti tai jo kokenut erikoislääkäri? Haluaisitko työskennellä pienellä ja leppoisalla lääkäriasemalla ammatinharjoittajana – joustavasti ja monipuolisesti aikataulujesi puitteissa?

Saaristokaupungin Lääkäriasema etsii LÄÄKÄREITÄ etäkonsultaatioihin ja lähityöhön Kuopion Saaristokaupungissa sijaitsevalle yksityisvastaanotolleen.

Saaristokaupungin Lääkäriasemalla saat ammatinharjoittajana vapautta vaikuttaa työnkuvaasi, päiviesi sisältöön ja jopa maantieteelliseen sijaintiisi. Meillä voit lähivastaanoton ohella konsultoida vapaasti vaikkapa toiselta puolen Suomea ja omien aikataulujesi mukaisesti. Vapauden lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkion, kattavan perehdytyksen ja seniorilääkärin tuen sekä tiiviin ja mukavan työyhteisön. Halutessasi pääset myös kehittämään konseptiamme.

Saaristokaupungin Lääkäriasemalla työskentelee myös tuleva kollegasi, yleislääkäri Rea Kurki, joka vuosituhannen taitteessa Kuopion yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta valmistuttuaan on toiminut monipuolisesti lääkärin ammatissa ympäri Suomen.

– Erikoistumiskoulutuksen uraputken jälkeen tein yleislääkärinä keikkaa lääkärikeskuksille ja toimin muun muassa Lapin kunnissa terveyskeskuslääkärinä. Itä-Suomeen palasin 2016, jolloin aloitin Vankiterveydenhuollon palveluksessa alueen vankiloissa. Toimiessani 2020 VTH:n Itä- ja Pohjois-Suomen alueylilääkärinä syntyi ajatus ammatinharjoittajaksi siirtymisestä.

Kurki aloittikin viikoittaisen vastaanoton Saaristokaupungin Lääkäriasemalla 2020, ja pian koronapandemia toi mukanaan myös etävastaanoton.

– Olen viihtynyt täällä hyvin! Työaikojen, kokonaistuntimäärien ja vapaiden sopiminen sekä etätyön sovittaminen lähityöhön sujuvat joustavasti. Pidän mahdollisuudesta etätyöhön, mutta haluan myös tehdä lähityötä potilaiden parissa. Kumpikin näistä järjestyy täällä ammatinharjoittajana toimiessa.

Etä- ja lähityön lisäksi tarjoaa Saaristokaupungin Lääkäriasema lääkäreilleen mahdollisuuksia työskennellä julkisen puolen terveydenhuollossa esimerkiksi sairaaloissa ja hoivakodeissa. Kurki onkin tyytyväinen ammatinharjoittajana tehtävän työn monipuolisuuteen ja joustavuuteen.

Työ Saaristokaupungin Lääkäriasemalla on joustavaa ja monipuolista

– Halutessani voin ottaa potilaita vastaan lääkäriaseman lähivastaanotolla, jonka lisäksi vastuullani on muutama hoivakoti, joissa lähi- ja etäkierrot vaihtelevat. Lääkäriaseman kautta olen toiminut myös kuukauden ajan osastonlääkärinä Pohjois-Karjalan eli Siun soten keskussairaalassa Joensuussa, ja tällä hetkellä voin tehdä terveyskeskuksen vuodeosastoilla suoritettavia kiertoja aikataulujeni mukaisesti

Työtä ammatinharjoittajana Saaristokaupungin Lääkäriasemalla voi Kurjen mukaan suositella erityisesti juuri työn monipuolisuuden vuoksi. – Etätyö vaatii jonkin verran kokemusta potilaiden hoitamisesta esimerkiksi terveyskeskuksessa, mutta antaa myös vapautta. Lääkäriasemalla saan sitten mahdollisuuden lähityössä tehtävään potilastyöhön ja pientoimenpiteisiin, ja paikalla käy myös erikoislääkäreitä, joita voin tarvittaessa konsultoida.

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Mikäli Rea Kurjen tavoin kaipaat työpäiviisi pienen lääkärikeskustoimijan tarjoamaa vapautta, leppoisuutta ja monipuolisuutta, kertoo toimitusjohtajamme Sami Kemiläinen sinulle mielellään lisää. Samin tavoitat numerosta 044 766 8365 ja sähköpostitse sami.kemilainen@sk-laakariasema.fi.

Perheystävällinen Saaristokaupungin Lääkäriasema palvelee asiakkaitaan kodinomaisella ja esteettömällä vastaanotolla hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuopion Saaristokaupungissa. Tarjoamme kattavat lääkäri- ja asiantuntijapalvelut aina tutkimuksesta hoitotoimenpiteisiin ja kohtaamme asiakkaamme yksilöllisesti vastasyntyneistä seniori-ikäisiin. Palvelemme sopimuksen mukaan vuoden jokaisena päivänä, ja lähivastaanoton lisäksi lääkärimme ovat tavattavissa joustavasti etäyhteyksin.

Saaristokaupungin Lääkäriasema. Lähellä sinua – Kuopion Saaristokaupungissa.