Meille töihin

Lääkäriksi etäkonsultaatioihin ja lähityöhön

Oletko jo terveyskeskustyöstä kokemusta kartuttanut lääketieteen lisensiaatti tai jo kokenut erikoislääkäri? Haluaisitko työskennellä pienellä ja leppoisalla lääkäriasemalla ammatinharjoittajana – joustavasti ja monipuolisesti aikataulujesi puitteissa? Haluaisitko vapauden tehdä töitä kotoa käsin, mistäpäin tahansa Suomea?

 

Saaristokaupungin Lääkäriasema etsii LÄÄKÄREITÄ etäkonsultaatioihin ja lähityöhön Kuopion Saaristokaupungissa sijaitsevalle yksityisvastaanotolleen.

 

 

Tarjoamme:

✔️ Vapaus vaikuttaa omaan työnkuvaan ja työaikatauluihin

✔️ Vapaus tehdä töitä kotoa käsin tai vaikka kesämökiltä

✔️ Kilpailukykyinen palkkaus

✔️ Kattava perehdytys

✔️ Seniorilääkärin tuki

✔️ Mukava työyhteisö

✔️ Halutessasi lääkärikeskuksen konseptin kehittäminen

 

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV  osoitteeseen: annamaija.wallin@fimnet.fi

 

Yleislääkäri Rea Kurjen uratarina

 

Saaristokaupungin Lääkäriasemalla työskentelee myös tuleva kollegasi, yleislääkäri Rea Kurki, joka vuosituhannen taitteessa Kuopion yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta valmistuttuaan on toiminut monipuolisesti lääkärin ammatissa ympäri Suomen.

– Erikoistumiskoulutuksen uraputken jälkeen tein yleislääkärinä keikkaa lääkärikeskuksille ja toimin muun muassa Lapin kunnissa terveyskeskuslääkärinä. Itä-Suomeen palasin 2016, jolloin aloitin Vankiterveydenhuollon palveluksessa alueen vankiloissa. Toimiessani 2020 VTH:n Itä- ja Pohjois-Suomen alueylilääkärinä syntyi ajatus ammatinharjoittajaksi siirtymisestä.

Kurki aloittikin viikoittaisen vastaanoton Saaristokaupungin Lääkäriasemalla 2020, ja pian koronapandemia toi mukanaan myös etävastaanoton.

– Olen viihtynyt täällä hyvin! Työaikojen, kokonaistuntimäärien ja vapaiden sopiminen sekä etätyön sovittaminen lähityöhön sujuvat joustavasti. Pidän mahdollisuudesta etätyöhön, mutta haluan myös tehdä lähityötä potilaiden parissa. Kumpikin näistä järjestyy täällä ammatinharjoittajana toimiessa.

Etä- ja lähityön lisäksi tarjoaa Saaristokaupungin Lääkäriasema lääkäreilleen mahdollisuuksia työskennellä julkisen puolen terveydenhuollossa esimerkiksi sairaaloissa ja hoivakodeissa. Kurki onkin tyytyväinen ammatinharjoittajana tehtävän työn monipuolisuuteen ja joustavuuteen.

Työ Saaristokaupungin Lääkäriasemalla on joustavaa ja monipuolista

– Halutessani voin ottaa potilaita vastaan lääkäriaseman lähivastaanotolla, jonka lisäksi vastuullani on muutama hoivakoti, joissa lähi- ja etäkierrot vaihtelevat. Lääkäriaseman kautta olen toiminut myös kuukauden ajan osastonlääkärinä Pohjois-Karjalan eli Siun soten keskussairaalassa Joensuussa, ja tällä hetkellä voin tehdä terveyskeskuksen vuodeosastoilla suoritettavia kiertoja aikataulujeni mukaisesti

Työtä ammatinharjoittajana Saaristokaupungin Lääkäriasemalla voi Kurjen mukaan suositella erityisesti juuri työn monipuolisuuden vuoksi. – Etätyö vaatii jonkin verran kokemusta potilaiden hoitamisesta esimerkiksi terveyskeskuksessa, mutta antaa myös vapautta. Lääkäriasemalla saan sitten mahdollisuuden lähityössä tehtävään potilastyöhön ja pientoimenpiteisiin, ja paikalla käy myös erikoislääkäreitä, joita voin tarvittaessa konsultoida.

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Mikäli Rea Kurjen tavoin kaipaat työpäiviisi pienen lääkärikeskustoimijan tarjoamaa vapautta, leppoisuutta ja monipuolisuutta, lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV  osoitteeseen: annamaija.wallin@fimnet.fi.