Meille töihin

Lääkäriksi etäkonsultaatioihin ja lähityöhön

 

Haluaisitko työskennellä pienellä ja leppoisalla lääkäriasemalla ammatinharjoittajana – joustavasti ja monipuolisesti aikataulujesi puitteissa? Vai haluaisitko vapauden tehdä töitä kotoa käsin, mistäpäin tahansa Suomea?

 

Saaristokaupungin Lääkäriasema etsii LÄÄKÄREITÄ etäkonsultaatioihin, terveyskeskus-, päivystys- ja vuodeosastotyöhön ympäri Suomea sekä lähityöhön Kuopiossa Kuntokeskus Energyn tiloissa sijaitsevalle yksityisvastaanotolle.

 

Tarjoamme:

✔️ Vapauden  vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä työaikatauluihin

✔️ Vapauden tehdä töitä kotoa käsin tai vaikka kesämökiltä

✔️ Kilpailukykyisen palkkauksen

✔️ Kattavan ja henkilökohtaisen perehdytyksen

 

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV  osoitteeseen: annamaija.wallin@sk-laakariasema.fi

 

Yleislääkäri Rea Kurjen uratarina

 

Saaristokaupungin Lääkäriasemalla työskentelee myös tuleva kollegasi, yleislääkäri Rea Kurki, joka vuosituhannen taitteessa Kuopion yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta valmistuttuaan on toiminut monipuolisesti lääkärin ammatissa ympäri Suomen.

– Erikoistumiskoulutuksen uraputken jälkeen tein yleislääkärinä keikkaa lääkärikeskuksille ja toimin muun muassa Lapin kunnissa terveyskeskuslääkärinä. Itä-Suomeen palasin 2016, jolloin aloitin Vankiterveydenhuollon palveluksessa alueen vankiloissa. Toimiessani 2020 VTH:n Itä- ja Pohjois-Suomen alueylilääkärinä syntyi ajatus ammatinharjoittajaksi siirtymisestä.

Kurki aloittikin viikoittaisen vastaanoton Saaristokaupungin Lääkäriasemalla 2020, ja pian koronapandemia toi mukanaan myös etävastaanoton.

– Olen viihtynyt täällä hyvin! Työaikojen, kokonaistuntimäärien ja vapaiden sopiminen sekä etätyön sovittaminen lähityöhön sujuvat joustavasti. Pidän mahdollisuudesta etätyöhön, mutta haluan myös tehdä lähityötä potilaiden parissa. Kumpikin näistä järjestyy täällä ammatinharjoittajana toimiessa.

Etä- ja lähityön lisäksi tarjoaa Saaristokaupungin Lääkäriasema lääkäreilleen mahdollisuuksia työskennellä julkisen puolen terveydenhuollossa esimerkiksi sairaaloissa ja hoivakodeissa. Kurki onkin tyytyväinen ammatinharjoittajana tehtävän työn monipuolisuuteen ja joustavuuteen.

Työ Saaristokaupungin Lääkäriasemalla on joustavaa ja monipuolista

Työtä ammatinharjoittajana Saaristokaupungin Lääkäriasemalla voi Kurjen mukaan suositella erityisesti juuri työn monipuolisuuden vuoksi. – Etätyö vaatii jonkin verran kokemusta potilaiden hoitamisesta esimerkiksi terveyskeskuksessa, mutta antaa myös vapautta. Lääkäriasemalla saan sitten mahdollisuuden lähityössä tehtävään potilastyöhön ja pientoimenpiteisiin, ja paikalla käy myös erikoislääkäreitä, joita voin tarvittaessa konsultoida.

Ota yhteyttä, niin jutellaan!

Mikäli Rea Kurjen tavoin kaipaat työpäiviisi vapautta, leppoisuutta ja monipuolisuutta, soita 040 537 2152 / Annamaija tai lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja CV  osoitteeseen: annamaija.wallin@sk-laakariasema.fi